Avaimenperätyöpaja
Oct
28
12:00pm12:00pm

Avaimenperätyöpaja

Kaikille avoin työpaja, jossa pääset tekemään oman messinkisen avaimenperän haluamallasi tekstillä. Sopii hyvin myös yli 4-vuotiaille lapsille.

Työpajan hinta on 20e, sisältäen materiaalit ja opastuksen. Ajanvarausta ei tarvita, tule silloin, kun itsellesi parhaiten sopii.

View Event →
Love me do -häämessut
Jan
20
to Jan 21

Love me do -häämessut

Paja osallistuu Kaapelitehtaalla järjestettävään Love me do -häätapahtumaan. Meiltä saat yksilöllisesti sinulle suunnitellut ja valmistetut sormukset, myös kierrätyskullasta ja -timanteista. Järjestämme myös korutyöpajoja yksityisille ryhmille, kuten polttariporukoille.

View Event →

Dec
17
to Dec 18

Teurastamon joulumarkkinat

Teurastamon Joulumarkkinoita vietetään koko viikonloppu lauantaina ja sunnuntaina 17.-18. joulukuuta kello 10-17. Joulumarkkinoiden kattaukseen kuuluu tänä vuonna yli 40 myyjää, perinteiset tiernapojat ja joululauluja, katonrajassa voimaileva joulupukki, metsäkuusikauppias sekä sisilialaista pistaasitahnaa, piparinkoristelua ja jäätelökakkuja.

View Event →
Dec
11
11:00am11:00am

Uuden muotoilun Joulumarket

Uuden muotoilun yhdistyksen järjestämä perinteinen joulumarket valtaa taas Logomon sunnuntaina 11.12.2016 klo 11-17. 

Paikalla yli 60 kotimaista designmerkkiä sekä Uuden muotoilun yhdistyksen myyntipiste, josta voit ostaa suosittuja Varför Paris - tuotteita. Myyjäisväkeä viihdyttää dj Kulmisjärvi ja Logomo Kitchen palvelee koko tapahtuman ajan

View Event →
Aug
25
5:00pm 5:00pm

Love letter korutyöpaja

Solmi hopeinen kirjain silkkilangalla ranteeseesi ja kanna sitä mukanasi, minne ikinä menetkin. 

Taiteiden yönä pääset valmistamaan oman Love letter rannekorun sepän opastuksella. Materiaalimaksu 15e. Lisäksi myymälässä kaikki korut ja laukut illan ajan -15%.

View Event →