Love me do -häämessut
Jan
20
to Jan 21

Love me do -häämessut

Paja osallistuu Kaapelitehtaalla järjestettävään Love me do -häätapahtumaan. Meiltä saat yksilöllisesti sinulle suunnitellut ja valmistetut sormukset, myös kierrätyskullasta ja -timanteista. Järjestämme myös korutyöpajoja yksityisille ryhmille, kuten polttariporukoille.

View Event →
Dec
17
11:00 AM11:00

Uuden muotoilun joulumarket Logomossa

Perinteinen uuden muotoilun joulumarket kokoaa yhteen kotimaisen designin huiput ja nousevat tähdet Logomoon sunnuntaina 17.12. Tarjolla sisustusta, vaatteita, asusteita ja koruja 70 kotimaiselta merkiltä. Paikalla on myös Uuden Muotoilun Yhdistyksen oma ständi, josta löytyvät kysytyt Varför Paris –tuotteet!

Tervetuloa tekemään joululahjalöytöjä ja juttelemaan tekijöiden kanssa.

Mukana kaikkien Pajalaisten korut, myymässä Anne ja Elli.

View Event →
Teurastamon joulumarkkinat
Dec
16
to Dec 17

Teurastamon joulumarkkinat

Suositut Teurastamon kaksipäiväiset Joulumarkkinat järjestetään jälleen ravintola Kellohallissa sekä ulkona Teurastamon piha-alueella. Mukana viitesenkymmentä yrittäjää ja käsityöläistä sekä suosittu Suklaarasia -artesaanisuklaatapahtuma.

View Event →
DesignOnTampere Joulu
Dec
9
to Dec 10

DesignOnTampere Joulu

Joulun Designtori järjestetään Tampereen Tullikamarilla lauantaina 9.12 ja sunnuntaina 10.12. klo 11-17.
Tampereen 26. Designtori tarjoaa muotoilua, sisustustuotteita, vaatteita ja asusteita. Joulun parhaimmat lahjat ovat saatavilla kahden päivän ajan saman katon alla!

Koko perheen puuhapisteessä askarruttaa Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä.
Mukana on 60 muotoiluyrittäjää ympäri Suomen ja Pajalta paikalla olemme me kaikki: Elli, Tiia ja Anne! Nähdään Tampereella!
 

View Event →
Tokyo christmas sales
Dec
1
to Dec 3

Tokyo christmas sales

Joulun parhaat myyjäiset tulevat taas! TOKYOn maineikkaat Joulumyyjäiset järjestetään vielä viimeisen kerran Aalto ARTSin Arabian kampuksella 1.-3. joulukuuta! Kolme päivää! Sata pöytää! Tule tukemaan nuoria taiteen lupauksia ja ostamaan joulun uniikeimmat lahjat! Tuo siis tonttulakkisi ja joulumielesi osoitteeseen Hämeentie 135 C, Helsinki ja koe TOKYOn Joulumyyjäisten taika! Pe 16-20, La ja Su 10-18. TERVETULOA!

Elli Hukka osallistuu!

View Event →
Avaimenperätyöpaja
Oct
28
12:00 PM12:00

Avaimenperätyöpaja

Kaikille avoin työpaja, jossa pääset tekemään oman messinkisen avaimenperän haluamallasi tekstillä. Sopii hyvin myös yli 4-vuotiaille lapsille.

Työpajan hinta on 20e, sisältäen materiaalit ja opastuksen. Ajanvarausta ei tarvita, tule silloin, kun itsellesi parhaiten sopii.

View Event →
Dec
17
to Dec 18

Teurastamon joulumarkkinat

Teurastamon Joulumarkkinoita vietetään koko viikonloppu lauantaina ja sunnuntaina 17.-18. joulukuuta kello 10-17. Joulumarkkinoiden kattaukseen kuuluu tänä vuonna yli 40 myyjää, perinteiset tiernapojat ja joululauluja, katonrajassa voimaileva joulupukki, metsäkuusikauppias sekä sisilialaista pistaasitahnaa, piparinkoristelua ja jäätelökakkuja.

View Event →
Dec
11
11:00 AM11:00

Uuden muotoilun Joulumarket

Uuden muotoilun yhdistyksen järjestämä perinteinen joulumarket valtaa taas Logomon sunnuntaina 11.12.2016 klo 11-17. 

Paikalla yli 60 kotimaista designmerkkiä sekä Uuden muotoilun yhdistyksen myyntipiste, josta voit ostaa suosittuja Varför Paris - tuotteita. Myyjäisväkeä viihdyttää dj Kulmisjärvi ja Logomo Kitchen palvelee koko tapahtuman ajan

View Event →
UrbSpotter Market
Sep
23
4:30 PM16:30

UrbSpotter Market

UrbSpotter Market tuo yli 30 Helsingin uniikkia kivijalkaliikettä Konepajan Brunoon myymään tuotteitaan alennetuin kampanjahinnoin. Tervetuloa shoppailemaan, nauttimaan taiteesta ja musiikista sekä rennosta tunnelmasta! Paikalla myös Street Gastron food truck, jottei nälkä yllätä.

View Event →
Aug
25
5:00 PM17:00

Love letter korutyöpaja

Solmi hopeinen kirjain silkkilangalla ranteeseesi ja kanna sitä mukanasi, minne ikinä menetkin. 

Taiteiden yönä pääset valmistamaan oman Love letter rannekorun sepän opastuksella. Materiaalimaksu 15e. Lisäksi myymälässä kaikki korut ja laukut illan ajan -15%.

View Event →